Trening hos og med fitfactory

Nå målene dine med PT

Uansett om du har evnen til å motivere deg selv, eller om du strever med å komme deg ut av sofaen: Vi hjelper deg til å lykkes med å nå målene du har satt deg.
Velg senter og les mer: MCB | Midtun | Ytre Sandviken

Privattrening i gruppe

Privattrening i gruppe har få deltakere. Det gir rom for enda mer personlig tilpasning og tettere oppfølging av hver enkelt deltaker.
Les mer om tilbudet og reserver plass

Er bedriften fit for fight?

Vi bidrar til sprekere og sunnere ansatte - med lavere sykefravær og høyere arbeidstrivsel. fitfactory har et tilbud til bedrifter både i Bergen og Oslo.
Les mer om vårt bedriftstilbud

Vi er ikke et vanlig treningssenter

Vi har ikke medlemskap eller bindingstid. Vi gir deg et skreddersydd opplegg som bidrar til at du når dine mål. Sammen med din privattrener finner du ditt behov for treningshyppighet og varighet for samarbeidet.

Gjør fitfactory til din eneste treningspartner, eller kombiner trening hos oss med medlemskap i et vanlig treningssenter. På Midtun og i Ytre Sandviken anbefaler vi selvsagt vår samarbeidspartner Nr1 Fitness xpress.

Trening i en privat atmosfære

Privattrening (Media City Bergen og Midtun) passer spesielt godt for deg som ikke trives med å "trene på utstilling", og som ønsker tett, personlig oppfølging og maksimalt utbytte av treningen - uansett mål. Du trener alltid sammen med din privattrener - aldri alene.

Privattrening i gruppe (kun Midtun) med få deltakere, tett instruksjon og veiledning gir rom for personlig tilpasning.