Er din bedrift fit for fight?

I Bergen og Oslo tilbyr vi blant annet
▪ personlig kostholdsveiledning og livsstilskurs
▪ pausegym/energigym - PowerGap
▪ PT-timer i bedriftens treningslokaler
▪ utforming av treningsprogrammer
▪ opplæring i bruk av bedriftens egne treningsfasiliteter

PowerGap - pausegym på jobb

PowerGap er "energipauser" på 15 minutter, og foregår i bedriftens egne lokaler til avtalt tid i løpet av vanlig arbeidstid.

En av våre privattrenere eller instruktører leder deltakerne gjennom enkle øvelser som får blodsirkulasjonen i gang og temperaturen litt opp - uten at noen trenger å løpe i dusjen etterpå. Økten avsluttes med lett uttøying.

Spiser dine ansatte riktig?

Riktig kosthold er avgjørende for god helse og for at vi har energi til å gjøre alt det vi ønsker. Med kostholdsveileder på plass i bedriften til faste tider kan de ansatte få individuelt tilpassete kostholdsplaner, samt veiledning og oppfølging i forbindelse med vektendring.

Hvis flere ansatte har et ønske om vektreduksjon tilbyr vi også FITFACTORY LIVSSTILSKURS som kan gjennomføres i bedriftens lokaler.

Vi gjør bedriften sprekere

Med privattrener tilgjengelig "på huset" kan ansatte som har utfordringer - for eksempel med kosthold, overvekt eller ønske om å komme i gang med aktivitet - raskt få råd og hjelp. Terskelen senkes når de ansatte slipper å oppsøke et treningssenter for å få hjelp.

Våre privattrenere kan gi opplæring i bruk av apparater og utstyr, sette opp treningsprogrammer for ansatte - og tilby personlig trening i eller utenom arbeidstiden i bedriftens egne lokaler.

Kontakt oss for en prat

La oss skreddersy et tilbud tilpasset behovene i din bedrift og hos dine ansatte. Kontakt daglig leder Christer Kjørsvik på telefon 907 86 142 eller via e-post