Privattrening i gruppe

Privattrening i gruppe med dyktige og erfarne instruktører gir rom for personlig tilpasning og tettere oppfølging av hver enkelt deltaker.

PT gruppe (inne/ute)

Privattrening i gruppe for 3-4 deltakere
PT gruppe passer typisk for 3-4 venner eller kolleger som ønsker å få en effektiv treningsøkt sammen, drevet frem av en av våre dyktige privattrenere.
Treningen foregår enten innendørs i vårt eget senter i MCB eller i egen PT-sone på Midtun - eller utendørs på avtalt sted. Innholdet i øktene baseres på eventuelle felles mål og nivået på deltakerne, og avtales i forkant med deres PT.

Covid-19: Utendørs trening foregår iht. FHIs retningslinjer for smittevern

PRIS (TOTAL) FOR 4 ØKTER (PT nivå 1-3 // nivå 4-6)
PT UTE TRIO (3 deltakere) kr 4.490,00 // 4.990,00
PT UTE KVARTETT (4 deltakere) kr 5.490,00 // 5.990,00

Ta kontakt for mer info eller for å bestille

Yoga

Covid-19: Yoga utgår inntil videre
Vinyasa er en aktiv og energigivende form for yoga. Fokuset her er flyt i bevegelsene, og du vil lære å koble pust og bevegelser sammen. Passer for alle!
Les mer om yoga og om Tone her

Yogalærer: Tone Iversen Styve 

Pilates

Kursrekke (à 8 ganger) - drop-in mulig
Pilates fokuserer særlig på å styrke kjernemuskulaturen i kroppen, og passer for alle - gammel og ung, trent og utrent, menn og kvinner. Treningen innebærer ikke "hopp og sprett", og lar deg konsentrere deg om å kjenne hver eneste repetisjon. Øvelsene og intensiteten tilpasses gruppen. Super holdningstrening!

Instruktør: Christer Kjørsvik
Kursrekke siste del av høstsemesteret 2020
▪ Mandager kl. 20:00, fitfactory Midtun
▪ 26.10-14.12 (8 økter)

Pris
▪ kr 1.200,00 for hele kursrekken
DROP-IN er mulig - pris kr 160,00 per gang

Påmelding


Vi er ikke et vanlig treningssenter

Vi har ikke medlemskap eller bindingstid. Vi gir deg et skreddersydd opplegg som bidrar til at du når dine mål. Sammen med din privattrener finner du ditt behov for treningshyppighet og varighet for samarbeidet.

Gjør fitfactory til din eneste treningspartner, eller kombiner trening hos oss med medlemskap i et vanlig treningssenter. På Midtun og i Ytre Sandviken anbefaler vi selvsagt vår samarbeidspartner Nr1 Fitness xpress.

Trening i en privat atmosfære

Privattrening (Media City Bergen og Midtun) passer spesielt godt for deg som ikke trives med å "trene på utstilling", og som ønsker tett, personlig oppfølging og maksimalt utbytte av treningen - uansett mål. Du trener alltid sammen med din privattrener - aldri alene.

Privattrening i gruppe (kun Midtun) med få deltakere, tett instruksjon og veiledning gir rom for personlig tilpasning.