PT UTE

Trygg og effektiv privattrening; én-til-en eller sammen med andre. Øktene gjennomføres utendørs (lokasjon avtaler du med din PT), og vi benytter i utgangspunktet kun egen kroppsvekt og det som fins i nærområdet av fysiske utfordringer - trapper, benker, trær osv. Hvis du har eget treningsutstyr som vekter eller strikk, kan du avtale med din PT å bruke dette (husk at utstyret ikke kan deles med andre enn deltakere som tilhører din egen husholdning).

VÅRE PAKKER
▪ Solo, duo, trio eller kvartett (1, 2, 3 eller 4 personer)
4 økter à 50 minutter
▪ Betaling med Vipps

KAMPANJEPRISER TIL OG MED 6. DESEMBER (pris i parentes for PT på nivå 4-6)
▪ PT UTE solo kr 2.490,00 (2.990,00)
▪ PT UTE duo kr 3.490,00 (3.990,00)
▪ PT UTE trio kr 4.490,00 (4.990,00)
▪ PT UTE kvartett kr 5.490,00 (5.990,00)

Kontakt oss


Vi er ikke et vanlig treningssenter

Vi har ikke medlemskap eller bindingstid. Vi gir deg et skreddersydd opplegg som bidrar til at du når dine mål. Sammen med din privattrener finner du ditt behov for treningshyppighet og varighet for samarbeidet.

Gjør fitfactory til din eneste treningspartner, eller kombiner trening hos oss med medlemskap i et vanlig treningssenter. På Midtun og i Ytre Sandviken anbefaler vi selvsagt vår samarbeidspartner Nr1 Fitness xpress.

Trening i en privat atmosfære

Privattrening (Media City Bergen og Midtun) passer spesielt godt for deg som ikke trives med å "trene på utstilling", og som ønsker tett, personlig oppfølging og maksimalt utbytte av treningen - uansett mål. Du trener alltid sammen med din privattrener - aldri alene.

Privattrening i gruppe (kun Midtun) med få deltakere, tett instruksjon og veiledning gir rom for personlig tilpasning.