Personlig trening i Torggaten og i Ytre Sandviken

FITFACTORY I TORGGATEN OG I YTRE SANDVIKEN tilbyr personlig trening i senter - 1-til-1 (solo), 2-til-1 (duo) og i mindre grupper.

Ønsker du kun å trene sammen med personlig trener hos oss, trenger du IKKE medlemskap, og har ingen bindingstid. Både i sentrum/Torggaten og i Ytre Sandviken kan du også drive egentrening - med medlemskap hos vår samarbeidspartner NEXT.

Har du ønske om eller medisinsk behov for vekt-/fettreduksjon, eller trenger å gå opp i vekt? Vi har lang erfaring, høy kompetanse og gode resultater innen livsstilsendring og kosthold. Du behøver ikke være privattreningskunde for å bruke vårt tilbud innen kosthold og livsstil.
NÅR PASSER DET FOR DEG?
Vi har åpent alle dager og tider etter nærmere avtale. En treningsøkt med PT varer 50 eller 25 minutter. Sammen med din personlige trener avtaler du treningstider enten for hele kontraktsperioden, eller fra gang til gang.

Hvis du vil trene til faste dager/tider kan det være lurt å avtale for en lengre periode – da er du sikker på at din trener er tilgjengelig og har reservert tidene for deg. Du kan selvsagt gjøre endringer hvis timeplanen din endres.

Med en avtale om personlig trening hos oss kan du varme opp i senteret inntil 15 minutter før din avtale med PT starter.

Nysgjerrig?

Våre privattrenere gir deg gjerne en gratis, muntlig konsultasjon (inntil 25 minutter), men vi tilbyr ikke gratis trening. Vil du prøve trening hos oss anbefaler vi PT Startpakke. Den gir deg en introduksjon til privattrening med to 50-minutters økter, og lar deg teste kjemien mellom deg og din privattrener.
Begge øktene gir deg et skikkelig treningsutbytte. I den første økten bruker din privattrener noe av tiden på å kartlegge ditt utgangspunkt og målsetning.
Kostholdsveiledning/-plan er ikke en del av startpakken.
BESTILL PT STARTPAKKE VIA KONTAKTSKJEMAET

Gavekort?

Et gavekort på privattrening er en sprek og fin gave! Fyll ut skjemaet på denne siden, så kontakter vi deg. Vi kan sende gavekortet til deg i posten, som vedlegg i e-post, eller du kan hente kortet i et av våre sentre. BESTILL GAVEKORT VIA KONTAKTSKJEMAET
Kontakt/reservasjon/informasjonFITFACTORY BERGEN SENTRUM
Du finner oss i Torggaten 7, samlokalisert med NEXT Bergen sentrum. Vi ligger 30 sekunders gange fra Den blå steinen på Ole Bulls plass - midt i sentrum. Det er kort gangavstand til kollektivtransport. De to nærmeste parkeringshusene er i kjelleren på Hotel Norge by Scandic, og i Klostergarasjen.

FITFACTORY YTRE SANDVIKEN
Du finner oss i Hegrenesveien 2, samlokalisert med NEXT Ytre Sandviken. Vi ligger få minutters gange fra Gamle Bergen. Vi har god og gratis parkering på plassen utenfor senteret.