Privattrening i gruppe

Privattrening i gruppe med dyktige og erfarne instruktører gir rom for personlig tilpasning og tettere oppfølging av hver enkelt deltaker.

PT gruppe (inne/ute)

Privattrening i gruppe for 3-4 deltakere
PT gruppe passer typisk for 3-4 venner eller kolleger som ønsker å få en effektiv treningsøkt sammen, drevet frem av en av våre dyktige privattrenere.
Treningen foregår enten innendørs i treningsrommet på Hotel Norge eller i egen PT-sone på Midtun - eller utendørs på avtalt sted. Innholdet i øktene baseres på eventuelle felles mål og nivået på deltakerne, og avtales i forkant med deres PT.

PRIS (TOTAL) FOR 4 ØKTER (PT nivå 1-3 // nivå 4-6)
PT UTE TRIO (3 deltakere) kr 4.490,00 // 4.990,00
PT UTE KVARTETT (4 deltakere) kr 5.490,00 // 5.990,00

Ta kontakt for mer info eller for å bestille

Pilates

Serie (à 8 ganger) - drop-in mulig
Pilates fokuserer særlig på å styrke kjernemuskulaturen i kroppen, og passer for alle - gammel og ung, trent og utrent, menn og kvinner. Treningen innebærer ikke "hopp og sprett", og lar deg konsentrere deg om å kjenne hver eneste repetisjon. Øvelsene og intensiteten tilpasses gruppen. Super holdningstrening!
Instruktør: Christer Kjørsvik
Pilates-serier høsten 2024 (Midtun)
▪ Mandager kl. 20:00 (instruktør: Christer)
▪ Minst 5, max. 9 deltakere

Perioder
▪ Fra og med 26. august til og med 21. oktober (8 økter)
▪ NB: Ingen trening 16. september
▪ Fra og med 28. oktober til og med 16. desember (8 økter)

PRIS
▪ kr 1.360,00 per serie (8 økter)
DROP-IN kr 175,00 per gang

Påmelding Pilates


Vi er ikke et vanlig treningssenter

Vi har ikke medlemskap eller bindingstid. Vi gir deg et skreddersydd opplegg som bidrar til at du når dine mål. Sammen med din privattrener finner du ditt behov for treningshyppighet og varighet for samarbeidet.

Gjør fitfactory til din eneste treningspartner, eller kombiner trening hos oss med medlemskap i et vanlig treningssenter. På Midtun og i Ytre Sandviken anbefaler vi selvsagt vår samarbeidspartner Nr1 Fitness xpress.

Trening i en privat atmosfære

Privattrening (Hotel Norge og Midtun) passer spesielt godt for deg som ikke trives med å "trene på utstilling", og som ønsker tett, personlig oppfølging og maksimalt utbytte av treningen - uansett mål. Du trener alltid sammen med din privattrener - aldri alene.

Privattrening i gruppe (kun Midtun) med få deltakere, tett instruksjon og veiledning gir rom for personlig tilpasning.