Privattrening i Media City Bergen

FITFACTORY MCB tilbyr personlig trening i private omgivelser - hos oss slipper du å trene på utstilling. Vi tilbyr privattrening 1-til-1 (solo), 2-til-1 (duo) og i mindre grupper. Det vil aldri være mer enn tre kunder på trening samtidig. Vi tilbyr ikke egentrening i MCB - kun trening sammen med privattrener. Derfor må du ha en treningsavtale før du kommer. I MCB har vi ikke medlemskap, og ingen bindingstid.

Har du ønske om eller medisinsk behov for vekt-/fettreduksjon, eller trenger å gå opp i vekt? Vi har lang erfaring, høy kompetanse og gode resultater innen livsstilsendring og kosthold. Du behøver ikke være privattreningskunde for å bruke vårt tilbud innen kosthold og livsstil.
NÅR PASSER DET FOR DEG?
Vi har åpent alle dager og tider etter nærmere avtale. En privattreningsøkt varer 50 eller 25 minutter. Sammen med din privattrener avtaler du treningstider enten for hele kontraktsperioden, eller fra gang til gang.

Hvis du vil trene til faste dager/tider kan det være lurt å avtale for en lengre periode – da er du sikker på at din trener er tilgjengelig og har reservert tidene for deg. Du kan selvsagt gjøre endringer hvis timeplanen din endres.

Selv om vi ikke er åpne for egentrening, kan du varme opp hos oss inntil 15 minutter før din avtale med PT starter.

Nysgjerrig?

Våre privattrenere gir deg gjerne en gratis, muntlig konsultasjon (inntil 25 minutter), men vi tilbyr ikke gratis trening. Vil du prøve trening hos oss anbefaler vi PT Startpakke. Den gir deg en introduksjon til privattrening med to 50-minutters økter, og lar deg teste kjemien mellom deg og din privattrener.
Begge øktene gir deg et skikkelig treningsutbytte. I den første økten bruker din privattrener noe av tiden på å kartlegge ditt utgangspunkt og målsetning.
Kostholdsveiledning/-plan er ikke en del av startpakken.
BESTILL PT STARTPAKKE I KONTAKTSKJEMAET

Gavekort?

Et gavekort på privattrening er en sprek og fin gave! Fyll ut skjemaet på denne siden, så kontakter vi deg. Vi kan sende gavekortet til deg i posten, som vedlegg i e-post, eller du kan hente kortet i et av våre sentre. BESTILL GAVEKORT I KONTAKTSKJEMAET
Kontakt/reservasjon/informasjon


FITFACTORY MCB
Du finner oss på Odd Franzens plass 5 i Media City Bergen - inngang direkte fra fortau/gateplan. Senteret ligger to minutters gange fra Bystasjonen. Det finnes parkeringsmuligheter like utenfor senteret, samt i Bygarasjen.

Offentlig transport
Bybane eller buss fra alle bydeler. Nygård er nærmeste bybanestopp, omkring 100 meter gangavstand fra senteret. Gangavstand fra Bystasjonen omkring 200 meter.