6- eller 12-ukersprogram

Vårt 6-ukersprogram gir deg en god start på ditt nye kosthold og livsstilsendringen. Vårt 12-ukersprogram gir deg oppfølging over tid, og dermed ekstra drahjelp når dine nye spisevaner skal etableres og bevares.

6-ukersprogrammet inneholder en individuelt tilpasset kostholdsplan og oppfølging. Med 12-ukersprogrammet vurderes og eventuelt justeres kostholds-planen hvis det er nødvendig, slik at utviklingen fortsetter i riktig retning.

Din kostholdsplan

Din personlige kostholdsplan foreslår hvordan du kan tilpasse kostholdet ditt slik at det hjelper deg på veien mot ditt vektmål.

Med en plan fra fitfactory spiser du helt vanlig mat som hele familien kan like - ikke dyre spesialprodukter. Våre kostholdsplaner baserer seg på retningslinjene fra Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet. Vi gir deg en kostholdsplan skreddersydd ut fra dine behov - og støtte til å finne og bevare gode og sunne spisevaner.

Ingen ekstreme endringer

Blir forandringene for store, er det mindre sannsynlig at du klarer å holde på vanene. Derfor tar vi i betraktning hva du pleier å spise når din nye kostholdsplan utformes. 

Samtidig er det viktig at du får et kosthold som du kan trives med, og som ikke hindrer deg i å spise sammen med resten av familien. Kostholdsplanene vi gir deg anbefaler type og mengde mat du bør spise i forhold til dine behov og mål - og for å sikre deg et balansert og riktig kosthold.

Elektronisk oppfølging

Forskning viser at det tar minst tre til fire uker å etablere en ny vane. Vi coacher deg hele veien - du behøver ikke logge deg på en webside eller stille opp på møter. 

Blir forandringene for store, er sannsynligheten liten for at du klarer å holde på vanene. Derfor "holder vi deg i ørene" og tar deg gjennom den perioden hvor sjansen for frafall er størst.

Bestill kostholdsprogram nå

Velg 6- eller 12-ukersprogram ved å klikke på en av knappene til høyre - vi sender deg faktura sammen med kostholdsplanen. Normal leveringstid for kostholdsplan er omkring 1 uke.

VILKÅR
Du må lese våre vilkår før du bestiller et program fra fitfactory.
KLIKK HER FOR Å LESE VÅRE VILKÅR
Ved å klikke på "Kjøp nå" bekrefter du at du har lest vilkårene.

6-ukersprogram

Pris kr 690,-

12-ukersprogram

Pris kr 990,-